Yvonnes Yoga
Yoga World
Vardagsglädje

Vardagsglädje

I samband med lunchen vill jag gärna ta en nypa luft. Inte alla dagar som jag hinner det, men i alla fall några gånger i veckan. Jag sitter inne på kontor hela dagarna vanligtvis så lite dagsljus känns viktigt.
Minipromenaden ger mig ny energi, ett avbrott och tid för att rensa tankarna och ladda om. Idag var solen också framme och värmde skönt. Ren vardagsglädje.

Andra saker som skapar vardagsglädje för mig är:

  • Kaffe (eller te) första koppen för dagen med skummad sojamjölk är ljuvligt gott. (Om ni ännu inte testat Yogi Tea, så gör det! Där får man med en quote i varje tepåse, nästan som en lyckokaka.)
  • Äta långfrukost i lugn och ro (vilket händer mest till helgen dessvärre…)
  • Yogapausa kort 5 min som rörelseträning. Höftöppnare och framåtfällning kör jag alltid.
  • Ge eller få sms från nära och kära. Visa och ge digital kärlek.

Små moment som inte kräver en större ansträngning gör att de också upprätthålls i längden.
Vad gör du för att få in mer vardagsglädje?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.