Yvonnes Yoga
Yoga World
Livet

En hjärtlig dag

Är det klyschigt med alla hjärtans dag? Kommersiellt? Eller bara helt ljuvligt att en dag uppmärksammas för kärleken?
Oavsett hur du känner för denna dag så gillar jag numera att lyfta denna dag lite extra! Inget fel i att välja bort att inte göra det, men lite extra kärlek har aldrig skadat. Men då med nytt perspektiv på kärlek.

Denna dag genom åren skulle jag ha velat välja bort. Som ung vuxen/tonåring kändes dagen prestationsfylld – oavsett som singel eller i en relation. Som singel var det som om den icke självvalda ensamheten blev blottad och som partner virrade man runt till sista stund för att leta efter perfekta presenten!
Nej nej, bort med den åsynen. Jag har valt bort att uppmärksamma denna dag flera gånger, men när jag tänker bort dagen som en kommersiell dag så känns tanken på att göra dagen extra hjärtlig mysig. Som ett steg i riktningen att sprida och ge kärlek, även mer kärlek till dig själv.

Gå gärna in och läs mittyogaliv blogg där det idag har skrivits än mer om kärleken till dig själv ❤️

Jag har införskaffat symboliska presenter till mina kära. Oavsett gåva eller inte så är kärleken och de handlingar vi visar varandra viktigare än något annat. Kärlek föder kärlek.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.