Yvonnes Yoga
Yoga World
Livet

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Helgen skulle bjuda på sol och tid för återhämtning och utevistelse. Trodde jag, förväntade jag mig och hade jag sett framemot. Men istället blev det helg nummer två med magsjuka (den första för min egen del).

Jag avskyr magsjuka, säg den som inte gör. Men tidigare har jag varit paniskt rädd också för det, speciellt för barnens del och för jag alltid blir golvad i minst en vecka av ren utmattning.
Nog om detta hemska. Som mamma alltid säger “det finns värre saker”, och självklart gör det det och det är faktiskt en tröst just för stunden.

 

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Så hur vända på det till att skapa något bra och tillfredsställande utifrån rådande förutsättningar?

Jag gjorde vad jag förmådde och mäktade med. Sjukångesten var på topp ihop med illamåendet, så fick börja med att försöka stilla den. Så jag lyssnade på härliga poddar, läste Yoga World tidning och varvade med bokläsning för barnen.
Jag delade upp helgen i myrsteg – vila utslagen i sängen varvat med något upplyftande.

Tillslut orkade jag gå ut på söndagen och titta på pojkarna som åkte snowracer. Yogade i slutet av pulkabacken ett kort men mycket energigivande flow. I sol.
Det är en av de mest givande delarna för att vända tankemönster till något bra – frisk luft, rörelse och gärna sol. Men åtminstone luft och rörelse. För det kan alla få någon form av och alla får vi något bra utav det.

Hur gör du för att pigga upp dig när det inte blev som du tänkte dig?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.