Yvonnes Yoga
Yoga World
LivetTanketwist

Viktiga byggstenar

Vilka är dina byggstenar i livet? I vardagen? I yogan?

För mig är tillit en byggsten – den allra viktigaste. Känna tillit till sig själv, våga tro på sig själv. Tillit till modet, tillit till tryggheten – att den finns inom mig. Känner jag mig osäker, då börjar tilliten vackla. Det ska kunna storma hur mycket som helst runtomkring, men tilliten inom mig ska vara lugn som filbunken. Inte helt enkelt eller hur, just därför en viktig byggsten som ständigt arbetas på men som också väger tungt i de lägen och situationer där den behövs som allra mest.

En annan byggsten för mig är hopp.
Hopp om att tillvaron är ljus, saker förändras och allt utvecklas framåt. Hopp om att framtiden är oviss och den är jag med och påverkar.
Hoppet ger tilliten en skjuts i rätt riktning.

En tredje byggsten är kärlek.
Kärlek är viktigt på så många olika sätt – att ge och få kärlek, kärlek har ett budskap, kärlek förenar, kärlek skapar relationer, etc.
”Älskar du mig mamma? Älskar du Selma? Älskar du Sam? Älskar du pappa? Älskar du dig själv också mamma?”
citerat min yngsta son (4år).

Jag behöver ge mig själv dessa byggstenar. Det finns fler, men dessa är några av mina grunder som jag sedan bygger vidare på, i det mesta som jag gör och hanterar.
I min yoga behöver jag byggstenarna som både reflektion, en stödjande hand och det som får mig att förenas i mig själv.

När jag upplever tillit till hoppet känner jag kärlek.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.