Yvonnes Yoga
Yoga World
Yoga

Nedräkning pågår…

Yoga Games i Göteborg is coming up!
Närmare bestämt nu denna helg, 27-29 april. Be there!

Jag och flera av oss andra bloggare här på Yoga World kommer delta vid eventet. Dessutom kan ni även komma och hänga med oss vid Yoga Worlds monter på mässan.

Men så har jag dragits med en seg hosta sedan mitten på förra veckan. Den vill inte ge med sig! Gaaah, jag blir lite småstressad av just det! Jag kan inte djupandas eller försöka fokusera på andningen – för då kittlas det och hostattackerna är igång. Så motsägelsefullt att andning här hjälper mot stress, hehe!

Torrhosta, med hes röst. Inte så sexigt som jag föreställt mig så här dagarna före eventet. Men jag har fortfarande hoppet inställt på att hostan är borta på fredag och jag får yoga tillsammans med er. Hoppas vi ses!

 

Tags : Yoga games

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.