Yvonnes Yoga
Yoga World

Om mig

I denna blogg får du möta mig, Yvonne, på min resa med yogan. Yogan som kompass och vägvisare, yogan som den stöttepelare och den hand jag håller hårt i när det blåser, yogan som fyller mig med kärlek. Kärlek jag hoppas kunna sprida vidare och förmedla till er.

Det innebär att du får träffa på yogan i livets alla olika typer av dagar – den trista grå, soligt gula, glatt orange, lyckligt rosa och i stormens svarta öga. Allt i en mix, som den nakna sanningen av hur vardagen kan te sig med barn, jobb, relationer och allt däremellan. För jag är samtidigt alla delar av vad som utgör mitt jag – kvinna, mamma, fru, yogaledare, träningsintresserad, västkustälskare, soldyrkare, rörelsefantast, skribent, nytänkare, filosof och så mycket mer!

För mig handlar yoga om ”hur leva som jag lär?”.
Sökande, utmanande och accepterande av omvärlden och situationer jag ställs inför. Att möta livet i alla dess unika inslag, men att jag genom yogan kan stå stadigt trots att vinden viner. Yoga ger mig rörelse, reflektion, skrivande och tålamodsprövande.

Min resa genom livet är unik för mig, din resa är unik för dig. Någonstans korsas våra vägar, nybörjare eller mer avancerad utövare av yoga. Oavsett, så hoppas jag att vi kan dela och tillföra något givande till varandra.

Jag började intressera mig för yogan 2016, gick min yogautbildning inom hathayogan för Friskis&Svettis 2017 och idag lever jag yoga.
Till vardags jobbar jag inom HR med en fördjupad kompetens inom arbetsmiljö och hälsa.


Tacka det som har varit.

Välkomna det som är på väg in.

Stanna i nuet.

 

Välkommen att kommentera och höra av dig, sprida och följa min blogg!

Namastè Yvonne

Kontakt: yvonnesyoga@hotmail.com
Instagram: @yvonnesyoga

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.