Yvonnes Yoga
Yoga World
Allmänt

Oärlighet

Finns det något så ruttet som oärlighet?
Att frångå sanningen, dölja eller undanhålla saker. Att sno och glo från andra utan cred.

Ja som ni förstår har även jag varit med om det – “blåögd” som jag är. Tror gott om de allra flesta, vilket jag förstått är en fin egenskap. Men då och då utnyttjas det av fel personer. Sveket svider.

Oärlighet kan stå för så många olika saker, men känslan är densamma. Lurad och vilsen, som att något av en försvinner eller smutsas ner. Obehag, oro, ångest, skuld och skam. Inte sällan lägger man skulden på sig själv, “man borde förstått bättre”.

Det enda som kan ge oss ärlighet är att börja med oss själva.

Är du ärlig mot dig själv – ärlig i allt du gör? För så länge du inte kan vara det så råder även där en oärlighet. Vad symboliserar den, vad står den för? Vad kan du göra för att komma åt den?

1 kommentar

  1. Låt ditt ljus lysa starkt så kommer människor se din sanning, det du erbjuder, ditt jag. Nån annan kan upprepa det du sa – men det kommer fortfarande vara dina ord.
    /Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.