Yvonnes Yoga
Yoga World
LivetVardagsglädje

Värdeskapande

Här blir det massor av skidor hela påsken, som ett marathon i skidåkning och därmed också rent glädjerus.
Kombinationen av frisk luft, fokus på vart du har ben och armar samtidigt som du ska ta dig nerför backen och parera skapar den perfekta mindfulness-bubblan. Ljuvligt väder och livet känns verkligen på topp!

Jag tankar energi och kan inte annat än vara i nuet. I vardagen kan det vara svårt, så avstickare som kräver din fulla uppmärksamhet kan tanka ny laddning till batteriet. Att ha sådana tillfällen att tänka tillbaka till eller se framemot är också värdefullt i dagar med motgång.
För motgång kommer och det är just hur väl förberedd du är i de stunder. I medgång flyter det på, det är lättsammare och kanske därför inte lika eftertänksamma stunder. Jag menar inte att jag här är pessimistisk med motgång i tanken att det kommer sämre dagar. Utan snarare att de bra dagarna och tillfällena är de jag njuter mycket av och tar till mig alldeles extra för att de är så värdefulla. Jag ser ett värde i dessa stunder och inte tar dem föregivna.

Vad är värdefullt för dig? Hur gör du för att tanka energi som ger dig värde i ett framtida perspektiv?

Glad påsk och hoppas ni får vara lite lediga ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.